En hel dag

Hei igjen! 

Etter en og en halv dag til å bli kjent med familien og Taunton, føler jeg meg nesten som hjemme. Alt har komt ut fra koffertene og jeg slipper å leve fra en plastpose (det er en fantastisk følelese etter to uker i Stavanger) Her er det fremdeles ganske varmt, angrer på min mangel av sandaler nå. Masse søte hus og parker og et VELDIG tilfredstillende shoppingtilbud. 

Vi var ved college vårt i dag og tok noen klassebilder og gikk skoleveien, ettefulgt av litt shopping. Noen nødvendigheter som manglet, og det er jo så sykt billig her. Det er kanskje ikke så bra? Skolen begynner kl 2 i morgen, og da er det første titt på innsiden av SCAT! blir gøy å se hvordan det er i forhold til norske skoler. Voss husflidskule har nok mye å streve etter.

Selvsagt det klassiske telefonboksbildet, de er her og!


Dette er en dødskul vegg på rommet mitt, "vertsbroren" har laget den og den dekker en stor vegg og er den kuleste delen av huset, som også er veeldig fint!


Og sist men ikke minst denne krabaten som sprang rundt da jeg og Benedikte var ved skolen. Flinke Benedikte greide å få et bilde av han! Skulle ikke tro at det var mer ville dyr her å se enn hjemme, men jaja. :)

 

#Utveksling altså.

Stikkord:

Én kommentar

Hemmeligbeundrer

01.09.2013 kl.22:55

Gleder meg! :-)

Skriv en ny kommentar

anitalarsen

anitalarsen

17, Voss

17 år gammel Vossing på Utveksling i England!

Kategorier

Arkiv

hits