Så jah, Hei.

Hei! Det begynner å bli sent, men siden dette er siste kvelden her i vene vakre Norge tenkte jeg å legge igjen et lite inlegg. Eg kveulerte med meg sjølv om eg skulle skriva på nynorsk eller bokmål, men gjekk for bokmål då dette er hovudmålet mitt på skulen. 

         Nå sitter vi, klare for å legge oss hvert øyeblikk før den store dagen (morgenen) som kommer. Kl 8 tar vi av, og må møte med de 26 andre elevene på flyplassen så tidlig som kl 6. Sucks. Vekking kl halv 5 da! Tingene står i øyeblikket overalt på gulvet, og så mye som en sekk måtte eg legge oppi kofferten til Marita. Takk! Skylder deg noe godt nå. Heldigvis må vi bare drasse koffertene 50 meter til flyplassen fra hotellet, det er en litt fin tanke etter å ha gått av 2 busstopper for tidlig på vei hit.

 Etter to uker i Stavanger, som for øvrig er en veldig fin by, er vi klare til å reise, helt til ENGLAND folkens! Hyggelige jenter (hele 12) har jeg i klassen! Plenty med østrogen. Svidd av litt penger har vi og, og selvsagt tatt en tur eller fire innom McDonalds.  Og en onsdag ettermiddag gikk vi faktisk opp på preikestolen, på eget initiativ dere. Legger ved et fint bilde derfra, eneste jeg haaar.

Nå legger vi oss snart, så vi snakkes vell enn annen gang, om jeg husker  :O
Stikkord:

4 kommentarer

Hemmeligbeundrer

30.08.2013 kl.23:39

OMG, what a wonderful picture! Im so going to stalk you on your blog. Love it <3 Babe Anita

anitalarsen

30.08.2013 kl.23:47

Hemmeligbeundrer:
Takk så mycket du! <3

Sofie Jansen

31.08.2013 kl.21:39

Lykke til i England! Håpe du får eit fint og minnerikt år :) Kjem til å savna deg her på Voss..

Klem Sofie

anitalarsen

31.08.2013 kl.22:54

Sofie Jansen:
Kjem til å savna deg masse Sofie <3

Skriv en ny kommentar

anitalarsen

anitalarsen

17, Voss

17 år gammel Vossing på Utveksling i England!

Kategorier

Arkiv

hits